Transport Colete Suedia – TCS asigură livrarea trimiterilor poștale în termen de 3 zile lucrătoare, respectiv în termen de 10 zile lucrătoare de la data preluării în cazul trimiterilor poștale internaționale.

Toate perioadele de livrare indicate sunt aproximative, estimate și prin urmare nu sunt garantate. Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, clientul este conștient și este de acord că diverse circumstanțe externe pot duce la întârzieri în preluarea sau livrarea expedierii.

Prin acceptarea acestor Termeni si Condiții, clientul se angajează și este de acord să monitorizeze în mod regulat itinerariul expedierii și, în cazul oricăror date neobișnuite să notifice imediat Transport Colete Suedia – TCS .

In cazul în care trebuie desfășurate proceduri vamale într-o anumită țară, furnizorul de servicii de curierat va face tot posibilul să se asigure că livrarea se va face la timp. Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții Generale, clientul se declară de acord cu faptul că este posibil ca pachetul să fie livrat cu întârziere din cauza formalităților vamale sau a altor proceduri administrative.
Transport Colete Suedia – TCS își rezervă dreptul de a solicita clientului rambursarea cheltuielilor referitoare la procedurile vamale, acoperite de Transport Colete Suedia – TCS în numele clientului.

Transport Colete Suedia – TCS   nu este obligată să plătească clientului despăgubiri pentru daunele suferite din cauza factorilor menționați la secțiunea a doua a acestor Termeni și Condiții, nici să recupereze sau să ramburseze costuri de vreun fel.